Psycholoog Purmerend

Het leven kan soms een ware uitdaging zijn. Er zijn situaties te bedenken waar je weinig grip op hebt, maar die er wel voor zorgen dat je klachten ontwikkelt. Dit merk je doordat je het gevoel krijgt vast te lopen in het leven. Je gaat slecht slapen, wordt prikkelbaar of emoties krijgen de overhand. Lange tijd met deze klachten rondlopen, kan maken dat je de grip op je leven kwijtraakt. Schakel de hulp van psycholoog Purmerend in, dan ga ik met jou aan de slag om jouw leven weer glans te geven. Ik heb sinds 2006 praktijk aan huis en hoop jou op deze manier een warm welkom te geven.

Hulp vragen is moedig
Als deskundige psycholoog Purmerend kan ik jou op een proces-, ontdekkings- en ervaringsgerichte manier helpen bij:

  • trauma, verdriet en depressie
  • hoofdpijn of buikpijn zonder duidelijke oorzaak
  • stress-gerelateerde klachten
  • een druk hoofd of piekeren
  • vragen over persoonlijke ontwikkeling en zingeving
  • andere soort hulpvragen

Je hart luchten is de eerste stap
Weet dat je niet de enige bent met problemen en dat je er niet alleen voor staat. Ik ga je helpen om je innerlijke rust te hervinden en het gevoel van vrijheid weer te ervaren. Bij mij krijg je in alle rust de mogelijkheid om je verhaal te doen. De kleinschaligheid van mijn praktijk garandeert jouw privacy en maakt dat je geen anderen zult tegenkomen tijdens je bezoek. Je hart kunnen luchten is nodig om stoom af te kunnen blazen en geeft mij een goed beeld van de knelpunten. Zodra jij voelt dat er wat ruimte in jouw hoofd is ontstaan, gaan we samen kijken wat jij van de therapie verwacht en welke doelen jij wilt gaan behalen.

Wees trots op jezelf!
Je verdient een dikke pluim voor het inschakelen van de hulp van psycholoog Purmerend. Het geeft aan de je begrijpt dat je hulp nodig hebt om uit deze situatie te komen. Vragen om hulp is dapper en belangrijk om veranderingen aan te kunnen brengen in jouw situatie. De hulp die ik jou bied is volledig afgestemd op jouw situatie en jouw welzijn staat bij mij altijd voorop.

Lichaam en geest weer in balans brengen
Ik pas een holistische benadering toe bij mijn therapie. Dit betekent dat ik aandacht besteed aan lichaam en geest. Ongeacht jouw klachten is er bij ongemak altijd sprake van een verstoring. Soms kunnen geestelijke klachten voortkomen uit lichamelijke problemen en andersom is dat ook het geval. Laat mij als psycholoog Purmerend uitzoeken hoe jouw klachten zijn ontstaan.

Vergroten van jouw zelfkennis
Een belangrijk onderdeel van mijn hulp is het vergroten van jouw zelfkennis. Er is een reden dat je klachten hebt ontwikkeld. Op het moment dat je gaat inzien hoe het heeft kunnen gebeuren, is het mogelijk om veranderingen aan te brengen. Nu handel je waarschijnlijk nog regelmatig vanuit gewoonte. Ook hebben anderen verwachtingen van jou, waar je graag aan wilt voldoen. Dit hoeft echter niet overeen te komen met wat jij nodig hebt in het leven. Met de nodige zelfkennis ga jij voelen en beseffen wat voor jou belangrijk is om zonder klachten je leven te kunnen leiden.

Optimistisch zijn
Het kan een uitdaging zijn om optimistisch te zijn, als je al langere tijd klachten hebt. Je kunt niet helder denken en het gevoel van machteloosheid krijgt de overhand. Als psycholoog Purmerend help ik jou om te focussen op dingen die wél goed gaan. Hierdoor zal jouw manier van denken veranderen. De kleine momenten, waarop jij je lekker voelt, geven vertrouwen en dat komt de therapie ten goede. De kracht die jij in je hebt, gaan we inzetten om optimistisch te kijken naar de toekomst.

Behandelplan
We kijken samen hoe het behandelplan op jouw situatie kan worden afgestemd, zodat jij goed wat je te wachten staat. Dat geeft rust en houvast. Gebruik het behandelplan als steun, dan gaan we samen met positieve energie en jouw inzet hard aan het werk om de problemen die je ervaart op te lossen.

Contact met Psycholoog Purmerend
Neem gewoon eens contact op met psycholoog Purmerend en leg jouw problemen aan mij voor. Bij mij kun jij echt jezelf zijn. Als jij je na het contact veilig voelt, kunnen we een start gaan maken met de behandeling.

Call Now ButtonBel Jacco: 06 36 00 33 69